• in-the-memory-of-you.blogspot.com •
I may be your sweet spot, take me to your candy shop.
In the end I predict, you will get the very best of me.
Nuruuul (=
i tend to be serious at times,
non-serious most of the times.
Photobucket
Affiliates:

Huda Syaza Amalina Sharmila Fina Said Yati Farhan Firr Haikal PCC Nadia J Syuk Saifud Alam Jack Wankie Naqqy Hafiz Syazani Aaz Khairul Imran Elly Dy Mai Maiss Haikal Ain Dian The Every Sunday Classes




My Past:
[ January 2005] [ February 2005] [ March 2005] [ April 2005] [ May 2005] [ June 2005] [ July 2005] [ August 2005] [ December 2005] [ January 2006] [ February 2006] [ March 2006] [ April 2006] [ May 2006] [ June 2006] [ July 2006] [ September 2006] [ October 2006] [ November 2006] [ December 2006] [ January 2007] [ February 2007] [ March 2007] [ April 2007] [ May 2007] [ June 2007] [ July 2007] [ August 2007] [ September 2007] [ October 2007] [ November 2007] [ December 2007] [ January 2008] [ February 2008] [ March 2008] [ April 2008] [ May 2008] [ June 2008] [ July 2008] [ August 2008] [ September 2008] [ October 2008]

have i told you i used to have a Birdie?
i love working at PCC more than ever
i like riding cause its fun fun.
i prefer to listen to what my heart told me so than listening to other ppl talkings
in other words im stubborn.
but most of the decisions i made is always the wrong one
im unusually PMS at the wrong time
i scold people for no reasons.
but deep inside im soft-hearted.
its true!
other than that
i love my brotherlurps more than ever
also not forgetting my girlfriends
and my family too
i hate accounting more than ever
which sucks and bores me to death.
im in love with cristiano ronaldo.
*drooling*
that soccer hottie from Portugal.
he rocks! woohooo!
i like to hang around basically
anywhere if u wanna bring me
i used to play soccer & netball,
but now, pancit!
i love durians.
im always craving for durians!
and last but not least, i love my Birdie alot!

Singlehood life is fun,
To be attached in a serious relationship is great.
"Love one another and you will be happy. It's as simple and as difficult as that."
Thursday, October 11, 200710:28 am
Tagged again. [=

Answer These Questions :

1 ) Which Is More Difficult : When Looking At Someone's Eyes When Telling How You Feel Or Looking Into Someones's Eyes When They Tell You How They Feel ?
Ans : Telling how i feel while looking right into their eyes. If you guys notice, whenever i talk to anyone, i will try to look at other things beside you.



2 ) Think Of The Last Time You Were Annoyed . Why Were You Annoyed ?
Ans : I was annoyed by some bus driver who halau me from the bus because of a drink!


3 ) You Will Die In 3 Minutes . Last Calls ?
Ans : Call anyone in my mind to tell them any message i wanted to.



4 ) If You Could Do Anything Or Wish Anything What Would It Be ?
Ans : I wish i would be PRETTY, CLEVER, SMART, AND RICH. WOOO!



5 ) You Can Have 1 Of The Following 2 Things : Trust OR Love
Ans : Love. Love is a pure thing. without love, there is no peace.



6 ) You Are Walking To Work . There Is A Dog Drowning In The Canal On The Side Of The Street . Your Boss Told You If You're Late One More Time You're Fired . Do You Save The Dog Or Not ?
Ans : I dunno. Im afraid of dogs. If its others that dogs, maybe yeah.



7 ) Would You Or Have You Ever Blackmailed Someone ?
Ans : HAHA. ader laa.



8 ) Think Of The Last Person Who You Know Who Died . You Have The Chance To Give Them 1 Hour Life Back , But You Have To Give One Year Of Your Life . Would You Do It ?
Ans : Ermm, if its someone i love, yes of course.



9 ) Are You The Kind Of Friend That You Would Want To Have As A Friend ?
Ans : Ask people, dude.



10 ) Does SEX = LOVE ?
Ans : Nope. Not at all.



11 ) Are You Old Fashioned ?
Ans : No.



12 ) Would You Marry Someone If They Were Unable To Do Sex ?
Ans : Yes. It doesnt matter much.



13 ) What Would Be Harder For You ? To Tell Someone You Love Them Or That You Don't Love Them Back ?
Ans : I think both. Im such a coward.



14 ) What Do You Think Would Be The Hardest Thing For You To Give Up ?
Ans : The one i love.



15 ) Romantic Love . When Was The Last Time You Told Someone You Love Them ?
Ans : a year ago? i guess.



16 ) If You Had To Go Back In Time And Change One Thing , If You HAD To , Even You Have " No Regrets " , What Would You Change ?
Ans : I would make her happy. and never let her go.



17 ) Imagine . It Is A Dark Night , You Are Alone , It Is Raining Outside , You Hear Someone Walking Outside Your Window , Who Do You Wish Was There With You ?
Ans : No one .. I loved this kind of situation alone !!



18 ) Would You Give A Homeless Person CPR If They Were Dying ?
Ans : Of course!



19 ) You Are Holding To Your Grandmother Dying Hand And The Hand Of A Newborn That You Don't Even Know As They Hang Over The Egde Of The Cliff . You Have To Let One Go To Save The Other , Which One Would It Be ?
Ans : Erm, its hard for me. I wont let go.



20 ) When And How Was The Last Time You Told Someone How You REALLY Feel ?
Ans : The last time was a year ago. Been ages huh.



21 ) Do You Tell Anyone Or Everyone You Are Going To Die ?
Ans : Nope. I will just treat it as normal.



22 ) What Would You Do With Your Remaining Days ?
Ans : I wish to make her happy for the last time.



23 ) Would You Be Afraid ?
Ans : No, but im just afraid if im going to hell or heaven.



Here's The Lucky 5 Who Must Do This .

1 ) huda

2 ) Amalina

3 ) Firr

4 ) Said

5 ) Fina